Mijn naam is Tess

Hoi Mijn naam is Tess en ik probeer en ik wil graag het een an ander delen aangaande mijn Telefoon.

Ik stond vanochtend boven mij aan te kleden toen mijn huisgenootje vanaf beneden belde of ik koffie wilde. ‘Ja lekker thanks’.. klik.. Eigenlijk heb ik er nooit echt bij stilgestaan maar opeens vroeg ik mij af hoe vaak wij onze telefoon eigenlijk als walkie talkie gebruiken, hoe vaak we appen als een van ons op de wc zit, of gewoon in een andere kamer en hoe we gewoon eigenlijk non stop met onze telefoon door het het huis lopen. Telefoon gaat weer. ‘Kom je, het is klaar!..Yes ik kom er zo aan!.. klik.
Ik loop naar beneden en ik roep tegen Tess wat een verwend stel nesten we zijn. Bellen vanuit hetzelfde huis.. come on, dat kan niet! Tess begint te lachen en vraagt wat opeens mijn probleem is. Ik weet het niet precies maar ik weet wel dat ik een arme sloeber student ben en mijn telefoon met 100 belminuten verdorie als walkie talkie gebruik. Ik leef bijna op water en droog brood maar dit kan wel? De prioriteiten zijn de laatste jaren nogal veranderd, en niet alleen voor mij maar voor de hele wereld zo’n beetje.